Det är skillnad på gran och gran. Idag är de inte sig lika. Lite tunna, liksom. Bilderna får tala för sig själv. Är inte riktigt kompis med Word Press just nu måste jag säga. Text och bild kommer inte där jag vill. Webdesignern! Some help, please!?! Ni får stå ut så länge o titta på bilderna.

Vi sparade några granar till en annan dag. Kan ju bli för mycket av det goda även för en get… Idag får de fylla magarna med smaskigt hösilage. Men, barnasinnet lämnar aldrig en get. Tvillingtjejer från i fjol tycker nog de är störst bäst och vackrast i Alfreds gäng.

Nu bär det av mot Oviken ost. Alldeles för mycket försenad avfärd men de som känner mig är förmodligen inte förvånade… Fick hjälp av biodlar’n med en krånglande vattenkopp och sådana erbjudanden tackar man inte nej till. Då kommer man hellre senare. Blixten ska få semester från anställde Tildri en vecka. Lugnt och skönt tror jag han tycker. Tildri riskerar dock att bli lite bortskämd …

Återkommer nästa vecka från republiken Jämtland, fullproppad med nya ostidéer främst inom kategorin blåmögel. “Jamtland, jamtland jamt å ständut!”

2 kommentarer / Skriv egen

  1. 17:05 den 17 January, 2012 | #

    Vad mysigt o fint det var hos dina getter, jag har skrivit om dom och lagt en länk till din hemsida på min blogg http://sotochsur.wordpress.com/ hoppas det är ok?
    Katrin Olsson

  2. 21:04 den 17 January, 2012 | #

    Absolutely no problem! Kul att du kom! Synd att jag inte hann prata mer med dig. Blir nog nåt mer “tok” längre fram när killingarna är födda. Välkommen åter!

Skriv en kommentar