Tänk att folk bemödar sig med att återigen lasta sin julgran och åka hem till våra getter med den! Helt fantastiskt! Tack alla!

Vi hade en fin och trevlig dag. Biodlar’n kokade gott kaffe. På grillen i stället för “vanlig” kaffekokareld då det blåste lite för mycket. Det är något speciellt med kokkaffe utomhus, eller hur?

Husmormor fixade och donade. Lånade ut sin kamera, tack.

De första besökarna kom alldeles vid kl 11, släpandes och dragandes några fina granar. Succé direkt! Det var rysligt halkigt på hela gården varför rännulvar (sparkar), kälkar och avlagda pulkor kom väl till pass.

Getterna uppförde sig som bara getter kan: Mycket tacksamhet och kärlek till alla. Överfall på ätbar gran. Klia mig NU! Sluta inte! Jag vill stå nära, gärna sitta i ditt knä. Nämen, vart går du nu då? Kom tillbaka! Ta med en ny gran. Gott! Mums! Nu är du min vän. För alltid.


En Stilla Upplevelse-kollega uppfann fortsatt liv för grantoppen. Hon skapade en korg för t ex talgbollar till fåglarna. Jättefin!

Grillkorv och ölkorv. Getost och honung. Mot slutet blev det kolbullar. Nästa år lagar vi det från början. Då ska jag komma ihåg lingonsylten …

Skriv en kommentar